Är det så att du är i behov av silikonlim? Kanske du behöver värmebeständigt silikonlim? Det är bra att använda sig av detta om du brukar foga samman eller monterar samman olika saker. Det är då bra med både silikonlim och silikonfogmassa. Fördelen med denna typen av lim är att limfogen sedan blir beständig mot kyla, värme och vatten. Det fungerar dessutom att använda på en mängd material. Det går alltså att foga samman glas, metall, plast och så vidare. Det som är bra med silikonlimmet är att det även fungerar på material som annars kan vara svåra att limma eller foga samman. Väljer du att använda detta lim så är det även flexibelt och hållbart.

Satsa på lim med silikon

Är det så att du behöver värmebeständigt silikonlim så hittar du det hos Leif Arvidsson AB. Där finns det flera olika varianter av silikonlim så väl som silikonfogmassa. Det finns även sättlim och monteringslim. Dessa olika limsorter är bra för den som jobbar med hantverk som yrke, men även för privatpersonen som renoverar hemma.

Sedan så finns det inte bara olika sorters lim hos detta företag. Det finns även en mängd andra bra produkter för dig som sysslar med hantverk, snickeri, renovering, bygg med mera. Det finns alla från lim och fogmassor till tätningslister, ventiler, beslag, samt även olika former av verktyg. Vill du se hela utbudet som detta företag erbjuder. Besök då deras hemsida. Där finns alla produkter du kan behöva ha för det du ska göra.